Welkom op de site van Stuut Ouwens Belastingadviseurs, uw specialist voor al uw fiscale en financiële zaken. Stuut Ouwens is een onafhankelijk en deskundig kantoor, waarbij u te maken heeft met één contactpersoon die in staat is u op een groot aantal terreinen van advies te voorzien. Op deze wijze wordt een open, informele en betrokken wijze van omgang met onze cliënten gerealiseerd.

Stuut Ouwens Belastingadviseurs laat zich kenmerken door flexibiliteit, geen 9 tot 5 mentaliteit en een no-nonsense cultuur.

Bij Stuut Ouwens Belastingadviseurs vindt u de combinatie van de kwaliteit van de grote advieskantoren met de uurtarieven, persoonlijke aanpak en flexibiliteit van een kleiner kantoor. Wij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van de diverse belastingen (inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting, omzetbelasting, dividendbelasting en overdrachtsbelasting). Voor zowel ondernemers als particulieren verzorgen wij de aangiften voor de verschillende belastingen en verstrekken wij fiscale adviezen. Ook kunnen wij lokale administratiekantoren fiscale ondersteuning verlenen bij ingewikkelde vraagstukken, zoals bijvoorbeeld bedrijfsovername en bedrijfsoverdracht.

Daarnaast verzorgen wij tevens voor ondernemers de administratie / boekhouding en verlenen wij ondersteuning en advisering bij het opstarten van een onderneming.

Stuut Ouwens is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs.

Stuut Ouwens Belastingadviseurs cv heeft de erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigd worden. De RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?